Bouwkundig foliebad met Romeinse tra

Bouwkundig foliebad met Romeinse tra

Bouwkundig foliebad met lamellen

Bouwkundig foliebad met lamellen

Pomaz Pool in terras ingewerkt

Pomaz Pool in terras ingewerkt

Bouwkundig foliebad met inhangtrap

Bouwkundig foliebad met inhangtrap

ZELFBOUW EN LOSSE MATERIALEN incl. volledige begeleiding van uw zwembadbouwer

 

Veel mensen beschikken over de handigheid om zelf een bad te kunnen bouwen. U bespaart op deze manier een aanzienlijk bedrag aan bouwkosten, desondanks verlenen wij volledige begeleiding bij al uw vragen. Indien u uw plan in een vroeg stadium met ons doorneemt, kunnen wij u volledig inzicht geven in onze bouwwijze en de logica hierachter. Door het tijdig zoeken van een geschikte zwembadbouwer, voorkomt u dat u tijdens de bouw tegen zaken aanloopt die u in beginsel beter anders had kunnen aanpakken.

 

Wij kunnen u nl. wijzen op evt. voorbereidingen voor later toe te voegen accessoires en wegwijs maken in de indeling van uw bad en technische ruimte. Doordat wij over voldoende foto-

materiaal en referentiebaden beschikken, kunnen wij u eveneens een goede indruk geven over de effecten van gekozen kleuren, maatvoeringen en materialen.

 

E.e.a. steeds met het vizier op uw persoonlijke wensen en budget. Indien u vooraf al eens nadenkt over het beoogde en beschikbare budget, kunnen wij u gericht adviseren over de mogelijkheden. Zwembadcentrum-limburg werkt echter steeds met kwalitatief sterke producten, waarvan onderdelenvoorziening en service te garanderen zijn. Tevens letten wij bij de keuze van ons assortiment dat het zo effectief mogelijk werkt, met een zo laag mogelijk verbruik en een zo hoog mogelijk gebruikersgemak.

 

Omdat wij bij de zelfbouw van een bad niet te maken hebben met een planning en inzet van eigen mensen, vaak juist tijdens de drukste periode van het jaar, zijn wij bereid een extra speciale aanbieding te maken voor zelfbouwers. Wij maken graag een eerste offerte voor u m.b.t. de samenstelling van uw bad en installatie, waarna we een definitieve aanbieding opstellen n.a.v. de mate van begeleiding die er nodig is.

 

Het is altijd mogelijk om bij het stilvallen van het project door gebrek aan tijd, kennis of fysieke mogelijkheden, alsnog de hulp van ons in te schakelen. Wij kunnen op basis van uurtarief en reiskosten het project van u overnemen, als daar behoefte aan is.

 

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom voor een eerste bespreking van uw plan!

 

Wij hebben hierboven enkele foto's toegevoegd van baden welke onder eigen beheer zijn gebouwd, onder begeleiding van Zwembadcentrum-limburg. 

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit