header-pomaz 2019.jpg

TECHNIEK EN ACCESSOIRES wij bieden u alles wat er voor een deugdelijk zwembad nodig is 

 

Een zwembad laten bouwen door Zwembadcentrum Limburg, betekent dat wij ook de techniek geheel uit eigen hand aanbrengen. Wij overleggen met de klant wat de wensen zijn en kunnen aan de hand van een bezoek ter plekke beoordelen, in hoeverre dit mogelijk is. Wij voorzien u van advies omtrent de mogelijkheden van een installatie die u zoveel mogelijk werk uit handen neemt en er meer tijd over blijft om van uw zwembad te genieten. 

In een tijd waarin veel mensen het steeds drukker krijgen en dus minder zin en tijd hebben om na werktijd aan onderhoud te doen, herkennen wij de knelpunten en geven wij advies over hoe een bad zo effectief mogelijk aan te leggen is, zodat uw bad altijd klaar ligt voor een frisse duik.

Het is niet alleen onze zorg dat de techniek is afgestemd op uw behoeften, echter dat deze op een kundige, nette en overzichtelijke wijze verwerkt wordt in de daarvoor bestemde ruimte of deel van een ruimte. Wij kijken tijdens de offertefase graag met u mee wat de mogelijke positie is van de technische ruimte en welke voor- en nadelen de beschikbare ruimtes met zich meebrengen.

Wij werken enkel met de beste merken en leveranciers voor de samenstelling van een zwembad, zo streven wij naar een optimaal werkend zwembad, het hele jaar door.

Indien wij bij voorbaat zien dat er zaken zijn die nadelen kennen, dan zullen we u daarover eerlijk informeren.

HOOFDLETTERTITEL

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit