Mario IPhone t-m 17072013 210

Mario IPhone t-m 17072013 210

ontmantelen Romeinse trap

ontmantelen Romeinse trap

Zagen onbruikbare stukken wand

Zagen onbruikbare stukken wand

Stucen nieuw metselwerk

Stucen nieuw metselwerk

aangemetseld en gestuct

aangemetseld en gestuct

Aanbrengen nieuwe inlooptrap

Aanbrengen nieuwe inlooptrap

Gefolied en voorzien van randstenen

Gefolied en voorzien van randstenen

RENOVATIE VAN ZWEMBADEN is vast onderdeel van onze werkzaamheden

 

Heeft u een huis gekocht en is er een bad aanwezig dat misschien al jaren niet meer gebruikt is? Of heeft u zelf ooit een bad laten aanleggen, maar is de installatie of bekleding van het bad aan vernieuwing toe? Of wilt u aan uw bestaande bad toevoegingen doen of wijzigingen laten aanbrengen? Wij bekjijken graag samen met u de mogelijkheden en onderzoeken in hoeverre e.e.a. bruikbaar is en wat er precies gedaan moet worden om het weer tot een fris uitziend en werkend geheel te maken.

 

Zoals u op de afbeeldingen kunt zien, komen wij vaak bij baden waarvan de eigenaar zelf het begin en het eind niet ziet. Door onze ervaring weten wij dat het er al gauw dramatisch uitziet, maar dat dit niet altijd de realiteit hoeft te zijn. Indien dat wel zo is, dan geven we daar ook een eerlijk oordeel over, zodat u weet wat u te wachten staat bij vernieuwing van het bestaande bad met installatie.

 

Door de diversiteit aan kundigheid van de medewerkers en vaste partijen, kunnen wij nagenoeg alle aanvragen serieus benaderen, offreren en uitvoeren. Daarbij wordt er telkens nauw in de gaten gehouden wat uw wensen en budget zijn.

 

Omdat wij al meerdere baden verbouwd hebben in het verleden, weten wij wat er vaak achter oude lagen folie of andere bekleding te voorschijn komt en hoe dit op de beste wijze kan worden voorzien van nieuwe materialen. Bruikbare delen van de installatie kunnen gewoon worden hergebruikt als u dat wilt, onze insteek is steeds om niets te vervangen wat nog optimaal functioneert.

 

Ook bij renovaties geldt, dat we vooraf kunnen afspreken wat u van ons verwacht en of er zaken zijn die u evt. onder eigen beheer uitvoert. Er kan op basis van een vaste prijs of op regie worden afgerekend. Dit soort zaken zijn vooraf samen te bepalen.

 

Neemt u gerust contact met ons op voor een bezoek ter plekke!

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit