Polyfaser bad wit met bubbelbank

Polyfaser bad wit met bubbelbank

Polyfaser bad wit niervorm

Polyfaser bad wit niervorm

Polyfaser bad wit met Romeinse trap

Polyfaser bad wit met Romeinse trap

Polyfaser bad niervorm hemelsblauw

Polyfaser bad niervorm hemelsblauw

Polyfaser bad rechthoek hemelsblauw

Polyfaser bad rechthoek hemelsblauw

POLYFASER BADEN Italiaanse luxe "hand made"

 

Sinds jaar en dag bieden wij polyester baden aan van het merk POLYFASER, deze fabrikant beschouwt het bouwen van baden als een ambacht en zodoende staat deze bekend vanwege de uiterst sterke kwaliteit, met dank aan de vervaardiging volgens de "hand lay up" methode. Juist vanwege de ijzersterke formule met bijbehorende garantie voorwaarden, maakt deze fabrikant reeds 40 jaar een groot deel uit van de zwembadbranche. 

 

De basis is een met glasvezel versterkt onverzadigd polyester, vrij van poriën en schuurt niet af. Het polyester wordt gelamineerd, met polyester hars worden glasmatten aangebracht op de standaardvorm. De handmatige verwerking garandeert een gelijkmatige opbouw en kwaliteit van de lagen, wat zorgt voor enorm sterke wanden en optimale isolatie van de bodem. Aan de waterzijde wordt een speciaal ontwikkelde gelcoat en vinylester hars aangebracht. Die laag voorkomt dat water in het materiaal dringt, wat op langere termijn tot aantasting en kwaliteitsverlies zou kunnen leiden.

Polyfaser gaat nog verder, aan de buitenzijde gebruikt men een topcoating die het grondwater afstoot. In het totale proces wordt niets aan het toeval overgelaten. Nadat diverse lagen op het polyester zijn aangebracht, krijgt elk bad in een tot 70° Celcius verwarmde ruimte de tijd om uit te harden. Dat verbetert de stabiliteit en verlengt de levensduur. Deze verhitting dient tevens als kwaliteitscontrole op de waterdichtheid van de coatings.

 

Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 30° Celcius met maximale uitschieters van 32° Celcius. Elk zwembad ondergaat de productie-fasen in speciaal geconditioneerde ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Als laatste stap verrichten de specialisten van Polyfaser nog een algemene eindcontrole voordat het zwembad de fabriek verlaat en naar het uiteindelijke adres kan worden vervoerd. Vanwege al hetgeen hierboven omschreven is het geven van uitstekende garantievoorwaarden geen enkel probleem; 20 jaar op waterdichtheid van de kuip en 5 jaar volledig op de oppervlakte (dus ook osmose) van het bad (uitbleken donkere kleuren uitgezonderd).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transport Het transport af fabriek wordt, met kraan uitgeruste speciale eigen diepladers, verzorgd door fabrikant Polyfaser zelf. De deskundige chauffeurs kunnen zelfs plaatsen “in het gat”. Voorwaarde is een doorgang met een breedte van minimaal 350cm en een hoogte van minimaal 500cm. De kraan op de vrachtwagen heeft een reikwijdte van 12 meter (h.o.h.). Indien het gat niet bereikbaar is wordt aan de straatzijde gelost. 

 

Dit is het punt waarop Zwembadcentrum-limburg het overneemt. Nadat wij vooraf met u de gewenste badvorm en -kleur hebben uitgekozen en het bad van de juiste indeling hebben voorzien. Polyester baden worden zelden onder eigen beheer aangelegd en zodoende is het onze taak om bij aankomst van het bad aanwezig te zijn en het transport vanaf de wagen naar "het gat" te regelen en te begeleiden. Alwaar het graafwerk reeds is afgerond en de betonvloer gereed ligt om het bad te kunnen dragen.

 

Uiteraard wordt voor, tijdens en na het productieproces van het bad alles in werking gezet om de verschillende fasen vloeiend in elkaar te laten overlopen. Zwembadcentrum-limburg is hierbij een betrouwbare partner vanwege het feit dat wij reeds tal van baden succesvol een plek in de tuin van de eindklant hebben weten te geven.

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit