ZWEMBADCENTRUM-LIMBURG

Sinds 1992 zijn wij ononderbroken actief in de wellnessbranche. Zwembadcentrum-limburg is vooral een familiebedrijf, waarbij de volgende generatie reeds nauw betrokken is onder de noemer Recreatec. Wij kiezen ervoor om elke opdracht uniek te maken en zijn daarom altijd vergaand bereid en in de mogelijkheid om het project samen met u de gewenste vorm te geven en alleen de beste materialen hiervoor aan te wenden. Zo vormen we een eindproduct dat geen massaproduct is en houden daarbij in het oog dat de prijs concurrerend blijft.

Doordat wij onze taken intern goed verdeeld hebben, kunnen wij op alle fronten optimaal functioneren in alle tijden van het jaar, dus ook tijdens het hoogseizoen. Voor verkoop, begeleiding, voorbereiding, uitvoering, service, showroom en kantoor zijn daarom specifiek voortdurend verschillende mensen in de weer. Zo wordt ook de kwaliteit bij de uitvoering van uw opdracht optimaal bewaakt.

 

Bij de keuze van onze leveranciers gaan wij enkel in zee met de meest betrouwbare, welke zich reeds een aanzienlijke periode bewezen hebben. Goedgekeurde en veilige apparatuur is daarom dan ook een pré bij Zwembadcentrum-limburg. Onderdelenvoorziening en het doeltreffend oplossen van servicevragen kunnen daarom steeds gegarandeerd worden. 

 

Ieder zwembad met bijbehorende installatie wordt bij afronding opgeleverd met een uitgebreide uitleg ter plekke over de bediening en het onderhoud. Ook na de realisatie van uw zwembad kunt u met alle voorkomende vragen bij ons terecht. Wij besteden dan ook regelmatig een bezoekje aan klanten die gebruikersvragen ondervinden en daarbij ter plekke wat ondersteuning nodig hebben. Natuurlijk is het mogelijk om met alle voorkomende vragen bij ons binnen te lopen of contact met ons op te nemen, zodat we kunnen zien hoe we u het beste kunnen helpen.

Tijdens het hoogseizoen ontstaan er drukkere momenten, waarop de telefoon niet altijd beantwoord kan worden. We vragen u dan vriendelijk om een mail of whatsapp te sturen (mobiel onderin), zodat wij uw vraag alsnog op een later tijdstip in behandeling kunnen nemen of de kans krijgen zelf contact met u te zoeken op een voor u geschikt moment. Het is onze bewuste keuze om tijdens klantgesprekken in de showroom niet telkens weg te lopen, dat werkt storend en bovendien worden telefoontjes tussendoor niet met de volle aandacht behandeld. Daarom dat wij liever op een later tijdstip de kans nemen om op uw vraag in te gaan.

 

U heten welkom: Mario & Esther Thewissen en Recreatec: Diego Thewissen

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit