Onderhoud bestaand bad

Onderhoud bestaand bad

Schoonmaakwerk polyester bad

Schoonmaakwerk polyester bad

Plaatsing nieuwe filter met leiding

Plaatsing nieuwe filter met leiding

ONDERHOUD EN SERVICE met ervaring

 

Heeft u een bestaande installatie waaraan vernieuwingen aan de orde zijn? Treedt er een storing of lekkage op? Wilt u een uitbreiding doen op uw bad of installatie? Zou u graag een zomer- of winterbeurt laten verrichten? Zwembadcentrum-limburg heeft de kennis in huis om op alle voorkomende vragen een antwoord te vinden of service te bieden.

 

Gevoedt door uw toedracht van de evt. storing of door een duidelijke omschrijving van uw aanvullende wensen en de expertise die wij in huis hebben, kunnen wij al uw zwembadvragen beantwoorden.

 

Is er schade aan uw bad ontstaan? Dan kunnen wij de schade voor u in kaart brengen en in een offerte gieten. Tevens zijn wij een betrouwbaar aanspreekpunt voor de betrokken expert en derde partijen. Zo nemen wij u werk uit handen.

 

Bij niet-eigen klanten wordt er eerst de situatie opgenomen en aan de hand daarvan, kunnen wij u voor dat moment en in de toekomst adviseren over onderoud, uitbreidingen, waterbehandeling, verwarming, afdekking, enz. Bij eigen klanten, waarbij wij zelf de installatie gebouwd hebben, kunnen wij vrijwel gelijk inspringen op alle vragen. Doordat wij steeds met vaste mensen werken en niet telkens rouleren in een personeelsbestand, kennen wij onze klanten en hun installaties. Dat is uiterst gemakkelijk voor u als klant en natuurlijk ook voor ons.

 

Ook hier wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke inbreng en het beoogde budget.

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit