Bouwkundig foliebad grijs
Bouwkundig foliebad grijs
Bouwkundig foliebad hemelsblauw
Bouwkundig foliebad zandkleur
Bouwkundig overloopbad binnen
Bouwkundig foliebad hemelsblauw
Polyester bad wit met Romeinse trap
Bouwkunding foliebad hemelsblauw
Boukundig foliebad hemelsblauw
Voorbeeld inrichting techn. ruimte
Bouwkundig bad met LED verlichting

BESTE BEZOEKER!
Op deze site willen wij u een goed overzicht geven van de mogelijkheden die wij bieden, als het gaat om de aanleg van een zwembad. Vanwege het grote aanbod aan de meest uiteenlopende soorten zwembaden in vele prijsklassen, willen wij u bewust maken van het feit dat een zwembad een lange termijn investering is. Deze moet uiteraard voldoen aan de eisen die u en uw gezin hieraan stellen. Tijdens onze adviesgesprekken vragen wij de klanten wie de gebruikers zijn, nu en in de toekomst. Een zwembad wordt over het algemeen gebouwd voor de langere termijn, de meeste baden die wij ter renovatie aangeboden krijgen, liggen al 25 jaar of langer.                      
 
Rekening houdende met uw wensen, geven wij u een eerste advies over de diverse bouwwijzen. Afhankelijk van de vraag of wij alleen het optische en technische deel van uw bad verzorgen of evt. ook de aannemerswerkzaamheden voor u in de hand nemen, zou u rekening kunnen houden met een kostenpost van minimaal € 25.000 voor een deugdelijke aankleding van uw bad en technische ruimte. De meest luxe uitvoeringen, waarbij wij ook het aannemerswerk verzorgen, lopen doorgaans op tot een bedrag van ca. € 55.000. Hoewel het moeilijk is een maximum bedrag te noemen, omdat de bovengrens afhankelijk is van de mate van luxe die er wordt toegepast, achten wij deze bedragen als een goede leidraad ter eerste indicatie.
Gebaseerd op een badafmeting van ca. 800 x 400 x 150 cm, de grootte van het bad is slechts deels bepalend voor de prijs. Wij berekenen graag meerdere mogelijkheden voor u.

Er zijn bezoekers die zich verwonderen over het feit dat wij zo open communiceren over de kostprijs voor een zwembad. Echter is het niet onze aard om mensen voor een lager bedrag onze diensten aan te bieden, als we bij voorbaat weten dat dit enkel tot teleurstellingen zal leiden. Uiteraard zijn er voldoende zwembad aanbieders te vinden die voor meer aantrekkelijke prijzen met u in zee gaan. Dit is echter niet aan te raden, tenzij u zelf een ruime kennis heeft van de bouwwijze van een zwembad. Ook kan het zijn dat u een oplossing van tijdelijke aard zoekt, dan kan het fijn zijn om op dat soort aanbiedingen in te gaan. Wij bieden deze varianten echter niet aan.
 
Dankzij het feit dat wij ruim 25 jaar ononderbroken actief zijn in de branche, kunnen wij u doeltreffend wegwijs maken in de passende mogelijkheden. Zelfbouw, complete aanname, maar ook slechts het afnemen van de benodigde onderdelen voor uw nieuw te bouwen bad of renovatie, behoort tot de mogelijkheden. Volledige informatievoorziening voor, tijdens en na de bouw achten wij als vanzelfsprekend om samen tot een geslaagd eindresultaat en optimaal gebruikersgemak te komen. 
 
Ook zijn wij van mening dat wij u als klant zover mogelijk moeten ondersteunen en stimuleren als het gaat om het uitvoeren van uw eigen unieke zwembad. Wij denken dan ook met u mee als het gaat om de ideale indeling met het oog op de mogelijkheden en de gebruikers. Alleen zo kan er een relax- of recreatie oase tot stand komen in uw privé omgeving.
 
De aanwezigheid van een eigen service- en onderhoudsdienst maakt het mogelijk om aan alle evt. onderhoudsvragen zelf te kunnen voldoen, met steeds als oogpunt uw gewaardeerde klandizie.
 
Voor een oriënterend gesprek nodigen wij u hartelijk uit om onder het genot van een drankje uw plannen door te nemen op onze locatie te Kerkrade. Uiteraard bent u altijd welkom om tijdens de reguliere openingstijden binnen te lopen, indien u zeker wilt zijn dat u direct en met de nodige aandacht te woord kunt worden gestaan, kunt u het beste een afspraak maken. Dit kan ook in de avonduren. Een bezoek aan huis behoort ook tot de mogelijkheden en is steeds gratis en vrijblijvend. Wij zijn aangesloten bij Zwembadplein, alwaar baden zowel met folie bekleed (draaiend) als polyester baden te zien zijn en ook alle mogelijke technische toebehoren uitgestald en veelal aangesloten zijn. Een bezoek aan Zwembadplein (Geldrop) samen met een van onze medewerkers behoort ook tot de mogelijkheden, dit is echter altijd op afspraak.

Bezoek ook eens spa-point.com voor ons aanbod in zwemspa's:

-Zwemspa-Spirit-Sterling-White-with-Grey-100164-310
category-Zwemspa-Aquatic-5-100016-30
category-Zwemspa-Aquatic-7-100020-31
category-Zwemspa-Aquatic-6-100018-30
category-Zwemspa-Aquatic-3-100009-31
category-Zwemspa-Fitness-1-Deep-100204-31

Een zwemspa biedt het gemak van recreatief  én sportief zwemmen i.c.m. ontspannen in het spa/whirlpool gedeelte. U kunt zelfs kiezen om het zwem- van het whirlpool gedeelte te scheiden, zodat u bij elk  gebruiksdoel de ideale watertemperatuur heeft. 

Bovendien is een zwemspa ideaal voor een snelle plaatsing, de plaatsingsperiode is aanzienlijk korter dan die van een traditioneel zwembad en daardoor ook nauwelijks  weersaf- hankelijk. I.c.m. de juiste stroomvoorziening, kunt u deze gewoon in de winter blijven gebruiken.

Van 19-08 t/m 27-08 as. zijn wij gesloten wegens opening nieuw filiaal

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit