Foliebad hemelsblauw met rechte tred

Foliebad hemelsblauw met rechte tred

Foliebad met grijze lamellen

Foliebad met grijze lamellen

Foliebad met inlooptrap 135°

Foliebad met inlooptrap 135°

Foliebad met grijze lamellen

Foliebad met grijze lamellen

Foliebad met overkapping

Foliebad met overkapping

Foliebad grijs bij avond

Foliebad grijs bij avond

BUITENBADEN pure luxe in uw eigen tuin

 

Verweg de meeste privébaden worden in de tuin, dus buiten gebouwd. Het optimale genot is natuurlijk zwemmen in de open lucht als de zon lekker aanwezig is. Afkoelen met een frisse duik, lekker zonnebaden en aan de rand van het bad een hapje eten en een drankje doen, de afwisseling maakt het tot een waar genot.

 

Zoals u op de volgende pagina's kunt lezen, zijn er meerdere mogelijkheden om een buitenbad te realiseren. Voor elk budget is er het gepaste bad, waarbij zelf bouwen in vele situaties ook een fijne oplossing is om op de kosten van de bouw van een bad te besparen.

 

Echter niet voor iedereen is de tijd en handigheid, welke nodig is voor de zelfbouw van een bad, weggelegd. Zwembadcentrum-limburg heeft het dan ook tot een specialiteit gemaakt om uw bad van begin tot eind aan te kunnen nemen. Daar waar we zelf de materialen of kunde niet in huis hebben, maken wij gebruik van vaste partijen om ons werk compleet te maken. Denk aan grondwerk en het aanleggen van terras of tuin. Hiervoor brengen wij u in contact met de betreffende partij ofwel coördineren wij de werkzaamheden. Wij werken alleen op basis van kwaliteit, aan ieder project wordt optimaal aandacht besteed om het tot een succes te maken.

 

Het kenmerkende van ons bedrijf is dat wij t.a.t. binnen de regio bouwen, omdat wij weten hoe belangrijk het is snel ter plaatse te kunnen zijn bij service-behoefte. Wij streven ernaar om niet bij elk service-bezoek voorrijkosten te berekenen, zelfs als het niet om garantie gaat. Wij weten dat de meeste service-vragen het gevolg zijn van beginnersfouten, welke bij veel zwembadbouwers niet binnen de garantie vallen omdat ze simpelweg te ver moeten aanrijden om u te hulp te schieten. Juist dit is belangrijk om rekening mee te houden. 

 

Een gedeeltelijke aanleg behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, beschikt u over de tijd en kennis om bepaalde delen van de aanleg zelf voor uw rekening te nemen, dan kunnen we afstemmen waar u wilt dat we inspringen. Wij maken het bespreekbaar.

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit