Foliebad grijs met liner in rail

Foliebad grijs met liner in rail

Foliebad met lamellenafdekking solar

Foliebad met lamellenafdekking solar

Foliebad met lamellenafdekking solar

Foliebad met lamellenafdekking solar

Foliebad in vrije vorm gelast

Foliebad in vrije vorm gelast

foliebad in vrije vorm gelast

foliebad in vrije vorm gelast

foliebad rechthoekig gelast

foliebad rechthoekig gelast

BOUWKUNDIGE FOLIEBADEN uw bad zelf vormgeven

 

Een bouwkundig foliebad biedt het grote voordeel dat uw bad in nagenoeg iedere gewenste vorm en maat kan worden gebouwd. U bent dus niet gebonden aan minimale of uiterste maten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden qua afmetingen en hoe dit in uw tuin in te passen is. Tijdens de bouw heeft een bad altijd wat meer ruimte nodig dan wanneer het afgebouwd is. Eenmaal afgewerkt, wordt een groot deel van de open gewerkte bodem weer als terras of tuin terug gewonnen. Uw (ervaren) zwembadbouwer kan u hierbij behhulpzaam zijn.

 

Een zwembad is al lang niet meer alleen een plensbad voor kinderen of kleinkinderen. Ook ouders of grootouders willen het bad graag zó inrichten dat ze tegelijkertijd en op hun eigen wijze kunnen genieten van het zwembad. Een bouwkundig bad biedt deze voordelen; inlooptrappen, ligplateaus, zit-/ligbanken, bubbelbanken, enz. behoren tot de mogelijkheden om van uw zwembad een wellness oase te maken, waarin het hele gezin of de hele familie op eigen wijze ontspanning kan vinden. 

 

Omdat wij in deze regio een sterk wisselend weerbeeld hebben, is ons advies om uw bad van een waterdichte zwembadfolie, ook wel "liner" genoemd, te voorzien. Deze wordt op maat aangeleverd ofwel ter plekke in uw bad aan elkaar gelast door een folielasser met de nodige jaren ervaring. Zo is het mogelijk om trappen en plateau's te bekleden met gewapende superfolie, welke aan de toplaag voorzien is van een extra gladde en vuilafstotende coating. Traptreden worden voorzien van anti-slip folie.

 

Wij hebben alle kennis in huis om een compleet zwembad aan te nemen. Ook de connecties naar de meest betrouwbare leveranciers voor niet alleen de zwembadmaterialen, maar ook voor de benodigde bouwmaterialen, zijn door de haast 25 jaar lange ervaring optimaal gelegd. Zelfs wanneer u kiest om uw bad zelf te bouwen, stellen wij alle kennis en connecties ter uwer beschikking om u het bouwen gemakkelijk te maken. Daar waar wenselijk, kunt u van onze diensten gebruik maken. Wij stemmen dan van te voren met u af welke delen van de installatie wij voor u mogen uitvoeren en tegen welke prijs.

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit