Polyester wit binnen

Polyester wit binnen

bouwkundig folie binnen

bouwkundig folie binnen

bouwkundig folie antraciet binnen

bouwkundig folie antraciet binnen

BINNENBADEN pure luxe binnen binnenshuis

 

Beschikt u over een extra ruimte? Bent u van plan aan te bouwen? En wilt u niet afhankelijk zijn van de weerstomstandigheden? Dan is een binnenbad een fijne uitkomst voor mensen die het hele jaar door fit willen blijven en hun baantjes willen trekken in een eigen zwembad. Tevens is het een ontmoetingsplek voor het hele gezin en ieder geniet op zijn of haar manier van een bad dat altijd klaar ligt voor gebruik, zomer en winter. 

 

Door alle technieken die er beschikbaar zijn en de kennis die wij hieromtrent in huis hebben, kunnen wij uw binnenbad compleet aanleggen. Door het feit dat er wat extra apparatuur nodig is, zoals ontvochtiging en verwarming, is de investering doorgaans groter dan bij een buitenbad. Uiteraard denken wij ook hier vergaand met u mee hoe een verantwoorde aanleg het best binnen de beschikbare ruimte, uw wensen en budget in te passen is.

 

Wij zijn dan ook gewoon met architecten en (grotere) bouwbedrijven te werken en weten precies in te springen op de wensen van deze partijen, het lezen van bouwtekeningen is dan ook geen probleem. Wij weten dat bouwvergaderingen een vast onderdeel zijn van (binnen)projecten, deze worden door ons altijd met volle aandacht bijgewoond om goed te kunnen aansluiten op de overige betrokken partijen. Daarbij is ons vast uitgangspunt om als adviesorgaan te blijven functioneren voor de eindklant. Door de ervaringen die wij hierin reeds hebben opgedaan, zijn wij een stevige en betrouwbare gesprekspartner voor de klant bij diverse vraagstukken.

 

Laat u inspireren en vraag een vrijblijvend gesprek aan om uw plan op tafel te leggen. Al pratende wordt een voorlopige schets vaak een definitief plan, waarbij wij in een vroeg stadium reeds een reële inschatting van de kosten kunnen geven. U als klant kunt dan al tijdig inschatten of u het plan op deze wijze wilt voortzetten.

 

Bouwkundig foliebad binnen

In sommige situaties is er al een basis voor een zwembad en hoeven er slechts lichte bouwkundige aanpassingen te worden uitgevoerd om een geheel nieuw bad te construeren, met een hedendaagse en frisse uitstraling. Maar vaak is het ook zo dat er een geheel nieuw bad gebouwd dient te worden, een bouwkundig foliebad is een ideale uitkomst. Het bad krijgt dan al bouwend vorm en men kan zonder enorm grote doorgangen een geheel nieuw bad inpandig construeren. 

 

Polyester bad binnen

Soms wordt een zwembadruimte vanaf de grond geheel nieuw opgebouwd en bestaat er voor u als klant de keuze om voor een monoblok/polyester bad te kiezen of toch een bouwkundig foliebad te laten vervaardigen. Dit kan gemetseld zijn of evt. gestort. Door onze ervaring zijn wij ook ruimschoots bekend met het instorten van inbouwdelen die in gestorte wanden dienen te worden gepositioneerd.

 

Kortom, wij kennen de exacte volgorde en werkwijze om ook een binnenbad tot een geslaagd project te maken. 

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit