Overloop binnen

Overloop binnen

Overloop binnen

Overloop binnen

Overloop binnen

Overloop binnen

Overloop binnen

Overloop binnen

OVERLOOPBADEN een extra fraaie afwerking

 

Hoewel de werking van skimmerbaden een optimale manier is om uw badwater van een goede filtering te voorzien, bestaat er de mogelijkheid om uw bad te voorzien van een overloopgoot. Op deze manier krijgt uw bad een zeer luxe uitstraling door het uitblijven van de welbekende "droge rand" en is er een gelijkmatigere afvoer van het badwater. Dit kan immers via meerdere kanalen, meestal verdeeld over de gehele badrand, aangezogen worden. 

 

Zoals reeds vermeld, is een optimale filtratie van uw badwater bij een skimmerbad ook gegarandeerd, mits goed berekend. De redenen waarom u als gebruiker zou kunnen kiezen voor een overloopbad zijn een rustiger verloop van de afzuiging/inspuit en bovendien de luxere uitstraling. Bovendien maakt u optimaal gebruik van de diepte van uw zwembadbak.

 

Voor de realisatie van een overloopbad dient u rekening te houden met een ruimer budget en tevens een ruimere technische ruimte. Er dient nl., in tegenstelling tot een skimmerbad, een buffer aanwezig te zijn om t.a.t. het juiste niveau te kunnen garanderen. Tijdens gebruik en tijdens ruststand.

 

Ook hierbij kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden en u reeds in een vroeg stadium een indicatie geven van de kosten hieromtrent.

 

Er zijn meerdere manieren om uw badwater over de rand te geleiden, wij kunnen u wegwijs maken in de mogelijkheden. Deze zijn vaak ook afhankelijk van het al dan niet aanwezig zijn van de beschikbare ruimte rondom het bad en in te TR.

 

Zowel bouwkundige foliebaden als polyester baden kunnen wij met overloopgoot aanbieden.

 

 

Sinds 1992

  je eigen zwembad is lekker dobberen hapje koele duik lekker thuis drankje familie even helemaal niets beweging frisse ochtendduik poolparty fitness tijd voor elkaar vrienden genieten van de zon samen thuis weer helemaal fit